Vacancy | Full Time | Sassenheim

Storage Manager

Wij zijn Scotch Whisky Investments

Werken bij Scotch Whisky Investments (SWI) betekent deel uitmaken van één grote familie met de gemeenschappelijke passie in whisky-investeringen! Onze lijnen zijn kort en onze deuren staan open.  We heten iedereen van harte welkom. We houden niet van hiërarchie, maar werken graag met mensen die verantwoordelijkheid dragen en eigenaarschap nemen voor hun taken en die ideeën delen en met doordachte voorstellen komen.  Iedereen heeft een stem en wederzijds respect is ons uitgangspunt.  Naast hard werken is er ook volop ruimte om samen te genieten en te lachen, zeker tijdens onze volledig verzorgde lunch en donderdagmiddagborrel.  Professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel; Niet alleen voor onze producten en klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Als Storage Manager voor ons magazijn in Sassenheim neem je de volledige verantwoordelijkheid voor de beveiligde en verzekerde opslag van whiskyflessen van onze klanten en die van Scotch Whisky Investments. Deze verantwoordelijkheid gaat gepaard met veel logistiek en administratief werk om ervoor te zorgen dat de data in het back office systeem altijd 100% corresponderen met de fysieke situatie in het magazijn. Dit doe je onder andere door het fysiek controleren van binnenkomende goederen op kwaliteit, registratie van die goederen in het systeem en plaatsing van de goederen op de door het systeem aangegeven locatie in de opslag. Daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn altijd netjes en veilig is en dat de regels strikt worden nageleefd. Je beheert de opslagfaciliteit en doet dit op een zeer zorgvuldige en voorzichtige manier! Je hebt oog voor detail en kwaliteit. Je ziet het werk en je pakt dit vanuit jezelf op. Je werkt samen met je collega storage manager, maar je bent in staat om volledig zelfstandig te werken.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Zorgdragen voor veiligheid rondom opslag, gebouw en personen

 • Verantwoordelijk voor het gehele fysieke en administratieve proces binnen het opslag- en backofficesysteem

 • Verantwoordelijk voor het proces van geleverde whisky (flessen en monsters): uitpakken, controleren en op locatie zetten. Proces administratief beschrijven in de backoffice inclusief het fotograferen en digitaal vastleggen van de flessen

 • Verzendorders verwerken: flessen verzamelen, controleren en voorbereiden voor evenementen

 • Verzamelen flessen voor klanten: uitkiezen flessen, controleren en verpakken en verzendklaar maken met een DPD-verzendorder

 • Logistiek: transport van aangevraagde whiskymonsters (laten ophalen in Schotland en afleveren in Sassenheim).

 • Kleine bijzondere projecten, zoals bijvoorbeeld de selectie van aangekochte collecties

 • Voorraad balansen: de fysieke voorraad flessen moet gelijk zijn aan die in het back office systeem

 

Wat maakt jou onze nieuwe Storage Manager?

Je bent een organisatietalent met een hands-on mentaliteit. Je voelt je prettig in een kleine maar professionele en gastvrije hospitality omgeving en je kunt tactvol omgaan met collega's en management. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig, neem je verantwoordelijkheid, ben je heel voorzichtig en heb je oog voor kwaliteit en detail.

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding (min. mbo+)

 • Relevante ervaring als storage manager en/of warehouse manager

 • Je voelt je op je gemak om eigenaarschap te nemen en om ideeën en verbeterplannen  op tafel te leggen en hebt het vermogen om eigen beslissingen te nemen binnen de lijn van verantwoordelijkheden.

 • Je bent betrouwbaar als persoon en zorgt ervoor dat anderen op jou kunnen vertrouwen.

 • Je hebt het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 • Goede kennis en ervaring met het gebruik van Microsoft Office Tools (Word, Excel, Outlook, Teams)

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal

 • 40 uur per week beschikbaar

 

Dit is jouw team

Je werkt in een professionele en gastvrije hospitality omgeving en werkt samen met de huidige storage manager. Daarnaast werk je samen met een aantal leden uit het operations team in Nederland waaronder bijvoorbeeld de whisky analist, portfolio manager en facility manager met wie je dagelijks contact hebt en soms bijzondere projecten uitvoert. Daarnaast heb je ook contact met de business operations manager in Schotland.

 

Dit zijn jouw arbeidsvoorwaarden

Wanneer er een wederzijdse match is, doen we je een aanbod om je bij ons aan te sluiten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en bestaan uit een aantrekkelijk brutoloon, deelname aan het Employee Shares Plan om mede eigenaar te worden van het bedrijf waarmee je profiteert van de organisatiegroei, 25 vakantiedagen per jaar, een jaarlijkse pensioenbijdrage en een levensverzekeringsdekking voor de duur van het dienstverband.  Daarnaast krijg je elke dag een volledig verzorgde lunch aangeboden en kun je onder begeleiding van een personal trainer gratis sporten op kantoor.

 

Zo solliciteer je

Stuur je CV samen met een motivatiebrief naar email.  Er zijn 2 gespreksrondes en daarna volgt het aanbod.  We streven ernaar om deze procedure zo snel mogelijk af te ronden.  Solliciteer dus snel!

Investeer in uw toekomst

Laat u terugbellen of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Dit kunt u verwachten

 1. Laat uw gegevens achter om teruggebeld te worden of een afspraak te maken.

 2. Na het inplannen van een afspraak danwel een terugbelverzoek, kunt u direct onze brochure downloaden.

 3. Bij het eerste contact bespreekt u uw wensen en mogelijkheden met één van onze experts.

 4. Na het goedkeuren van een offerte en het tekenen van de overeenkomst, begint u met het investeren in whisky.

 5. Er wordt een persoonlijke portefeuille met whisky voor u samengesteld die 24/7 is in te zien.

Bent u op zoek naar ons adres of wilt u direct iemand spreken?

+ 31 252 222 011

Hoe wilt u in contact komen?