Beleggen in whisky

Effectief beleggen tijdens recessie

Veel mensen denken dat beleggen tijdens een recessie geen slim idee is. Want als het op een gegeven moment wat minder gaat en koersen zijn aan het dalen, is er direct een stuk minder interesse om te beleggen.

Lees meer over beleggen tijdens een recessie

Zorgeloos beleggen voor uw pensioen

Veel mensen denken er al vroeg over na hoe zij het beste kunnen beginnen met beleggen voor hun pensioen. Het is natuurlijk ook een fijne gedachte om al vroegtijdig een leuke spaarpot op te bouwen voor de tijd dat u het goed kunt gebruiken.

Lees meer over beleggen voor uw pensioen

Slimme belegging: beleg in whisky met de hulp van Scotch Whisky Investments

Op het moment dat u genoeg geld op de bank heeft staan en op zoek bent naar een alternatief voor sparen, bent u wellicht al wel eens op zoek geweest naar hoe u slim geld kunt beleggen.

Lees meer over slim beleggen

Diverse beleggingsmogelijkheden

Zoekt u op het internet naar beleggen, dan komt u allerlei verschillende beleggingsmogelijkheden tegen. Steeds geldt wel: bij hetgeen waar u het meest aan kunt verdienen loopt u ook direct het grootste risico.

Lees meer over diverse beleggingsmogelijkheden

Zelf beleggen: hoe ga ik van start?

Wanneer u gaat starten met beleggen, zijn er een aantal beleggingsmogelijkheden waar u aan kunt denken. U kunt gaan voor de ‘standaard’ mogelijkheden, maar er is nog veel meer mogelijk.

Lees meer over zelf beleggen

Stabiel rendement met beleggen

Beleggen en gegarandeerd rendement zijn woorden die niet altijd even goed bij elkaar passen. Natuurlijk hoopt u met beleggen op gegarandeerd rendement, maar in de praktijk is het zo dat u niet altijd maar een stabiel rendement middels beleggen kunt verwachten en krijgen.

Lees meer over stabiel rendement met beleggen

100.000 euro beleggen bij Scotch Whisky Investments

Bent u van plan om 100.000 euro te beleggen, maar onderzoekt u momenteel nog wat de beste keuze uit de verschillende beleggingsmogelijkheden is? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want wij hebben het antwoord op die vraag!

Lees meer over 100.000 euro beleggen bij Scotch Whisky Investments

Beleggen in whisky

Whisky en beleggen zijn wellicht twee woorden die u niet zo snel met elkaar in verband zou brengen. Vandaag de dag is beleggen in whisky echter een realistische en interessante kans. Door whisky te kopen als belegging is de kans op een jaarlijks stabiel rendement reëel.

Lees meer over beleggen in whisky

Het rendement op whisky

Een lucratieve belegging met een gouden rendement op whisky? Maak kennis met Scotch Whisky Investments. Een redelijke inzet met de kans op een hoog rendement. Klinkt aantrekkelijk: en dat is het ook.

Lees meer over rendement op whisky

Kans op beleggen met gegarandeerd rendement

Wanneer u overweegt om te gaan beginnen met beleggen, is het uiteraard verstandig om eerst goed onderzoek te doen voordat u uw spaargeld ergens in stopt.

Lees meer over beleggen met vast rendement

Beleggen tips: beleggen in whisky is het nieuwe goud!

Heeft u genoeg geld gespaard, wilt u het niet op de bank laten staan, heeft u in uw hoofd om te gaan beleggen en bent u zodoende op zoek naar beleggen tips? Dan bent u bij de specialisten van Scotch Whisky Investments aan het juiste adres!

Lees meer over onze beleggingstips

Online beleggen in whisky

Denkt u erover na om te gaan beginnen met online beleggen? Dan zijn er vanzelfsprekend allerlei verschillende mogelijkheden waar u aan kunt denken om in te gaan beleggen. Iets waar u in kunt beleggen, maar waar u misschien nog niet eerder van heeft gehoord, beleggen in whisky.

Lees meer over online beleggen

Beste manier om te beleggen

Wanneer u wat spaargeld over heeft en wilt beginnen met het creëren van een passief inkomen, gaat u wellicht zoeken naar de beste manier om te beleggen.

Lees meer over de beste manier om te beleggen

Beleggen vanuit holding

Wanneer u zich afvraagt of het mogelijk is om te beleggen vanuit een holding kunnen we direct kort en bondig zijn: ja, u kunt beleggen vanuit een holding!

Lees meer over beleggen vanuit een holding

Zelf beleggen

Wanneer u gaat starten met beleggen, zijn er een aantal beleggingsmogelijkheden waar u aan kunt denken. U kunt gaan voor de ‘standaard’ mogelijkheden, maar er is nog veel meer mogelijk.

Lees meer over zelf beleggen

Investeer in uw toekomst

Laat u terugbellen of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Dit kunt u verwachten

  1. Laat uw gegevens achter om teruggebeld te worden of een afspraak te maken.

  2. Na het inplannen van een afspraak danwel een terugbelverzoek, kunt u direct onze brochure downloaden.

  3. Bij het eerste contact bespreekt u uw wensen en mogelijkheden met één van onze experts.

  4. Na het goedkeuren van een offerte en het tekenen van de overeenkomst, begint u met het investeren in whisky.

  5. Er wordt een persoonlijke portefeuille met whisky voor u samengesteld die 24/7 is in te zien.

Bent u op zoek naar ons adres of wilt u direct iemand spreken?

+ 31 252 222 011

Hoe wilt u in contact komen?